Leveransvillkor

Leveransvillkor

Din beställning hanteras inom 24 timmar, och vi eftersträvar att du ska få din försändelse inom 1-3 helgfria arbetsdagar  efter att din beställning registrerats. Dock reserverar vi oss för eventuella förseningar vid stora kampanjer och Black Friday.  Dina försändelser får du direkt hem i din brevlåda, om paketet mot förmodan är för stort för att levereras i brevlådan, kan du bli ombedd att hämta det på närmaste utlämningsställe.

Returer

Som kund har du rätt att Ångra ditt köp inom 14 dagar. Varan måste vara oanvänd och oöppnad  i sin orginalkartong. Om produkten är använd eller förstörd gäller ej återbetalning.

Kontakta oss alltid om du önskar att ångra ditt köp på 08-644 51 64 och innan dess att du returnerar varorna. Detta gäller även om du önskar att byta produkter.
När vi godkänt att produkt inklusive kartong och tillbehör är i godkänt skick betalar vi ut pengarna för produkten.

Du ska skicka tillbaka varan/varorna så att de är hos oss senast 14 dagar efter att du meddelat oss att du vill ångra köpet. Du betalar själv returfrakten. Vi ansvarar inte för leveransen till oss från kund. Vi löser inte ut försändelser som inte är fullt frankerade. Vi återbetalar dig inom 14 dagar från det att du meddelat oss att du vill ångra din beställning, förutsatt att du på riktiga grunder har hävt ditt köp och varan/varorna är i godkänt skick.

Outlöst eller ej mottaget paket

Om du beställer leverans med DHL har du upp till 2 veckor på dig att hämta ut ditt paket. Hämtar du inte ut ditt paket debiteras du för fraktkostnad, returfrakt och hanteringskostnader för närvarande 225 kr inkl moms.

Garantier

DermaNova är autoriserad återförsäljare för samtliga varumärken på kliniken  och dermanova.se. Garantier på varan lämnas av respektive tillverkare. DermaNova lämnar inga ytterligare garantier utöver den som har specificerats av tillverkaren.

Allergisk Reaktion

Vi kan inte ta ansvar för överkänslighet mot ingredienser du ansvar själv för att ha läst ingrediensförteckningen som står listad på själva produktförpackningen före användning. DermaNova tar inte ansvar för allergiska reaktioner. Är du det minsta osäker på innehåll i en produkt  är du varmt välkommen att kontakta våra hudterapeuter på 08-644 51 64.